GenelGÜNCEL HABERHaberler

TAMDER Yeni Genel Merkezinde İlk Toplantısını Yaptı

Tüm Ağaç İşleme Makinecileri Derneği TAMDER, 2018 yılının sonbahar aylarında, ağaç işleme makineleri sektörünü, donanım ve yan sanayini de dahil eden bir biçimde üretici, temsilci, ithalatçı, ihracatçı, tedarikçileriyle birlikte bir bütün olarak kucaklayacak şekilde, sektörel işbirliği, yardımlaşma, temsil ve dayanışma amacıyla kurulmuştu. Kuruluş sürecini tamamlayan TAMDER, genel merkezini İstanbul’un önemli iş merkezlerinden Brandium, ATAŞEHİR’e taşıdı. Yeni dernek merkezinde faaliyetlerine hız veren TAMDER, yönetim kurulu başkanı Nizamettin Coşkun başkanlığında buradaki ilk toplantısını 15 Aralık 2018 tarihinde toplanarak 2019 yılı çalışmalarını ele aldı. Aralık ayı itibariyle göreve başlayan TAMDER Genel Sekreteri Zeki Yücel’in de katılımıyla gerçekleşen toplantıda önümüzdeki yılın faaliyet planının detayları görüşülerek önemli kararlar alındı.

Tüm Ağaç İşleme Makinecileri Derneği TAMDER, 2018 yılının sonbahar aylarında, ağaç işleme makineleri sektörünü, donanım ve yan sanayini de dahil eden bir biçimde üretici, temsilci, ithalatçı, ihracatçı, tedarikçileriyle birlikte bir bütün olarak kucaklayacak şekilde, sektörel işbirliği, yardımlaşma, temsil ve dayanışma amacıyla kurulmuştu. Kuruluş sürecini tamamlayan TAMDER, genel merkezini İstanbul’un önemli iş merkezlerinden Brandium, ATAŞEHİR’e taşıdı. Yeni dernek merkezinde faaliyetlerine hız veren TAMDER, yönetim kurulu başkanı Nizamettin Coşkun başkanlığında buradaki ilk toplantısını 15 Aralık 2018 tarihinde toplanarak 2019 yılı çalışmalarını ele aldı. Aralık ayı itibariyle göreve başlayan TAMDER Genel Sekreteri Zeki Yücel’in de katılımıyla gerçekleşen toplantıda önümüzdeki yılın faaliyet planının detayları görüşülerek önemli kararlar alındı.

TAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Coşkun, Mobilya Dekorasyon Dergisine yaptığı açıklamada, 2019’un TAMDER için bir atılım yılı olacağını belirterek şunları söyledi :

“Kuruluş çalışmalarımızı tamamladık, dernek genel merkezimizi faaliyete geçirdik, dernek genel sekreterimiz çalışmalarına başladı. 2019 yılına oldukça hızlı gireceğiz. İlk Olağan Genel Kurulumuzu 16 Şubat 2019 Cumartesi günü yapacağız. Ocak ayı başından itibaren yoğun toplantılar, üye ve potansiyel üye ziyaretleri yaparak genel kurula 30 üzerinde üye ile gitmeyi hedefliyoruz.

Önümüzdeki yıl öncelikli hedefimiz üye sayımızı artırarak TAMDER’i yurtiçi ve yurtdışında önemli bir sektörel güç haline getirmek ve üyelerimizin hedef pazarlarını geliştirmek. Bu çerçevede örgütlenme, tanıtım ve temsil gücümüzü artıracak etkinliklere imza atarak başta yerli ve yabancı fuarlar, resmi kurumlar ve kuruluşlar nezdinde güçlenerek derneğimizi ve üyelerimizi uluslararası standartlara ulaştırmayı hedefliyoruz.

Bu amaçla, yurtiçinde yürütülmekte olan faaliyetlerin yanı sıra bir elimiz de yurtdışında olacak, uluslararası platformlarda yakın temaslarda bulunarak TAMDER’in etkisinin global pazarlarda hızla hissedilmesini sağlayacağız. Aynı şekilde dünya çapındaki gelişmelerden üyelerimizi haberdar edecek, en yeni teknolojilerden yararlanmasını sağlayacak, yeni pazarlar hakkında bilgilendirecek ve uluslararası etkinlikleri tanımalarını ve onlara katılmalarını sağlayacağız.

Ayrıca tüm üyeleri ile birlikte eşit paylaşım ilkesiyle hareket eden bir güç odağı olarak, ortak menfaatlerin ön plana alınmasını sağlayacak, ortak katılımlar, ortak satın alma organizasyonları gerçekleştirerek üyelerimize her türlü katkıyı sağlayacağız. Vizyonu ve misyonu ile geleceğin çağdaş kuruluşları arasında yer almak isteyen sektörümüzün tüm firmalarını TAMDER’e üye olmaya davet ediyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu