GenelGÜNCEL HABERHaberler

Orman Genel Müdürlüğü “OGM” 2022 yılı 16 bin 500 kadroya personel alımı başvuruları alınacak. Adaylar Şubat ayı bitmeden başvurulara dair ilan sürecinin başlatılmasını bekliyor.

10.000 yangın işçisi alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden sürekli “daimi” kadrolar için gerçekleştirilecek.

5.000 Orman Muhafaza Memuru Alımı. Başvurular Bakanlık tarafından online olarak açıklanacak tarihte yapılabilecek.

1.000 Orman Mühendisi alımı. Bu kadro için başvurular da aynı şekilde online olarak gerçekleştirilecek.

500 Tekniker alımı. Adaylar başvurularını OMM ile Orman Mühendisi alımlarında olduğu gibi online olarak alınacak. İşçi alımı İŞKUR’da, diğer 3 unvan ise OGM tarafından kurumun işe alım başvuru sistemi üzerinden yapılacak.

OGM personel alımı Şubat bitmeden gelmeli

Adaylar sürecin daha fazla uzamadan beklenen tüm kadrolar için olmak üzere 16.500 kontenjana topluca başlatılmasını talep ediyor ve beklenti sürecin Şubat bitmeden başlatılması.

Lise, Önlisans, Lisans 16 bin 500 kamu personel alımı

Adaylar lise, önlisans ve lisans mezunu olmak üzere başvurularını yapacaklar. Açıklanan kadrolar için sürecin daha fazla uzamaması, adayların 2022 KPSS öncesinde puanlarının yanmaması için Şubat bitmeden ilan sürecine girilmesi önemlidir.

100 binlerce OmmOrman MühendisiTekniker ve Yangın İşçisi alımı kapsamında KPSS adayı için artık son gelişme olan İLAN YAYIMLANMA zamanının geldiğini düşünüyoruz. OGM’de de iş başvurularının başlatılması için gündem haberimizi yaptık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu