GenelGÜNCEL HABERHaberlerİş

Bayraktaroğlu: Orman köylüsü ayaktaysa, orman hayattadır

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü paydaş buluşmaları kapsamında 2024 yılının son çeyreğinde daha önce planlanmış olan Yenice Orman İşletme Müdürlüğü, çalışma alanında üretimde en büyük pay sahibi olan Orman Kooperatifleri başkan ve temsilcileri ile bir araya gelindi.

Yenice İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen buluşmaya Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu ile Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Pınar, İşletme Pazarlama Şube Müdürü, Yenice İşletme Müdürü, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri ve orman kooperatif başkan ve temsilcileri katıldı.

Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu yaptığı konuşmada, “Ormanlarımızı geliştirmek, sürdürebilirliğini sağlamak ve Türkiye Yüzyılına nefes olacak yemyeşil bir memleket oluşturarak bu mirası gelecek nesillere devretmek için orman köylümüz ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Anayasamızın 170. maddesi gereğince orman köylümüzü desteklemek ve yerinde kalkındırmak orman teşkilatımızın görevidir. Orman köylüsü ayaktaysa, orman hayattadır.

Orman köylüsünün olumsuz yaşam koşullarını iyileştirmek, onların sosyoekonomik sorunlarını çözmek ve orman köylerinin ve kooperatiflerimizin kalkındırılmasına olanak oluşturmak için çalışmalarını sürdüren orman teşkilatı olarak empati kurmanın öneminden bahisle çalışma koşullarını ve karşılaşılan sorunları yerinde görmek ve çözmek için buraya geldik” dedi.

Toplantıda kooperatif başkanları tek tek söz alarak sorunlar üzerinde istişare yapıldı. Çözüm önerileri değerlendirilerek toplantı sonlandırıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu