GenelGÜNCEL HABERHaberler

Türkiye’nin en iyi 5 ahşap bungalov oteli

Taşı, toprağı altın ülkemizde çok sayıda tatil seçeneği bulunuyor. Doğasından denizine, kültürel gezisinde tarihi yerlerine her türlü geziye çıkma şansınız var. Gezilerin yanı sıra, 5 yıldızlı her şey dahil otel tatili, apart villa tatili gibi farklı tatil kültürleri de bulunuyor. Pandeminin de etkilediği bu tatil kültürlerinden biri de bungalov tatili… Tatilcilere mahremiyet sunan, imkanlarıyla ev rahatlığında hissettiren ve ister ailenizle ister arkadaşlarınızla ister eşinizle gidebileceğiniz bungalov oteller son dönemde oldukça popüler. Ahşap yapısıyla insanların içini ısıtan bu otellerde farklı imkanlar bulunuyor. Siz de bu yıl henüz tatil plan yapmadıysanız ve yeni bir şeyler denemek istiyorsanız Türkiye’nin en iyi 5 bungalov oteline göz gezdirmenizi tavsiye ederiz.

Bungalow Bodrum, Muğla

Tatil denince akla ilk gelen yerlerden biri hiç şüphesiz Bodrum… Ancak bu kez Bodrum tatilinizi alışılmışın dışında yapmaya ne dersiniz? Yalıçiftlik beldesinde bulunan Bungalow Bodrum, doğanın içinde harika bir yer. Özellikle Bodrum kalabalığından sizi kurtaran bu tesis, sakin ve keyifli bir tatil geçirmenize imkan tanıyor, hem de Bodrum’da! Geniş ve yeşil bir alan içerisinde bulunan tesiste, tüm tatiliniz boyunca çam ormanları, tertemiz deniz ve olmazsa olmaz zeytin bahçeleri size eşlik ediyor. Uzakdoğu kültürüyle tasarlanan bungalovlarda rahat edebilmeniz için her türlü imkan bulunuyor. Kahvaltı hizmeti, internet, kafe, restoran, çamaşırhane ise tesisin size sunduğu hizmetler. Ayrıca otel, isteyen misafirlerine havaalanı ulaşım hizmeti de sunuyor. Otelin bir diğer güzel özelliği ise Bodrum merkeze arabayla yalnızca 15 dakika mesafede olması. Böylece istediğinizde sakin ve dinlendirici anlar yaşarken istediğinizde Bodrum’un renkli günlerine katılabilirsiniz. Bunlara ek olarak otel sizi evcil hayvanlarınızdan da ayırmıyor. Siz de bodrum sevdalısıysanız, Bungalow Bodrum’u keşfetmenizi öneririz.

☎: 0532 370 8233

Abant Yeşil Ev, Bolu

Abant Yeşil Ev.
Abant Yeşil Ev.

Bungalov tatili için hiç şüphesiz en iyi lokasyonlardan biri Bolu. Bungalov otelleriyle ünlü Bolu’da biz sizi masallar diyarına götürüyoruz. Gerçekten masallar diyarı! Abant Akçaalan’da bulunan Abant Yeşil Ev’in tasarım fikri masallara dayanıyor. Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler başta olmak üzere birçok masaldan esinlenilen yapılmış buradaki bungalovlar. Masallar farklı olunca evler ve konseptleri de farklı oluyor. Bu da size hangi masalı yaşamak isterseniz onu seçmeniz imkanını veriyor. Yedi cücelerin isimleriyle 7 farklı ev, bunların yanı sıra Yeşil Ev, Hayal Ev, Masal Ev, Rüya Ev ve Ağaç Ev tesissin içerisinde yer alıyor. Evlerde 2 kişiden 5 kişiye kadar misafir ağırlanabiliyor. Evlerde ısıtma merkezi sistemle sağlanıyor. Hangi masalı yaşamak isterseniz burada onu yaşıyorsunuz. Ayrıca, evlerdeki televizyon, interneti, jakuzi gibi günümüz imkanları mevcut. Buraya yazın gelebilir hem doğanın hem de masalsı diyarı tadını çıkarabilirsiniz. Ancak kışın yaşayacağınız keyif bambaşka. Beyaz örtüyle kaplanmış masal diyarı sizi büyüleyecek!

DoğadaKal Bungalow, Rize

DoğadaKal Bungalow.
DoğadaKal Bungalow.

Bungalov, ahşap denir de Karadeniz es geçilir mi hiç? Kültüründe ahşap ev olan özellikle Doğu Karadeniz’de bungalov tatili yapmadan olmaz. DoğadaKal Bungalow Rize’nin Ardeşen ilçesinde bulunuyor. Bungalovların tasarımları insanı kendine hayran bırakıyor. Yer yer taş yer yer ahşap kullanılan bungalovlar adeta fantastik filmlerden bir sahne gibi geliyor insana. Tesisin içerisinde geçen dere, yemyeşil doğa, kuşların çıkardığı sesler, bol oksijen ve huzur… Ziyaretçilerin konforu için her şeyi düşünen tesiste güler yüzlü bir hizmet sunuluyor. Bahçede güzel bir kahvaltı yapabilir, ardından doğanın içerisinde keşif yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Derenin eşsiz manzarasını fotoğraflayabilir, yorgunluğunuzu evlerin içerisinde bulunan jakuzide atabilirsiniz. De3renin üzerine kurulan salıncakta sallanabilir, bahçedeki hamaklardan birinde dinlenebilirsiniz. Havuz hizmeti de veren tesis, Karadeniz’in eşsiz lezzetlerini de tatmanıza imkan tanıyor. Kısaca burası size bol dinlenmeli ve keyifli bir bungalov tatili sunuyor.

☎: 0532 620 5653

World Deluxe Sapanca, Sakarya

World Deluxe Sapanca.
World Deluxe Sapanca.

İstanbul civarında yaşıyorsanız, burası tam da hafta sonu kaçamak yapabileceğiniz harika bir lokasyon. Doğayla iç içe olan bu tatlı tatil köyü, Sakarya Sapanca’da yer alıyor. Sapanca Gölü manzaralı bungalovlar doğanın içinde minik sıcak yuvalar gibi sıralanıyor. Henüz yeni açılan bir tesis olsa da son dönemlerde oldukça popüler. Zira modern tarzdaki ahşap evler hem görünüşüyle insanları cezbediyor hem de konforlu bir ev hissi yaşatan iç tasarımı ile ziyaretçilerine rahatlığı vadediyor. Bu sıcacık ahşap evlerde arkadaşlarınızla toplanıp harika dakikalar geçirebilir ya da ailenizle doğa içerisinde sakin bir hafta sonu tatili yapabilirsiniz. Bungalovların odalarında klima, şömine, televizyon, internet, küvet, mutfak ve ücretsiz mini bar mevcut. Anlayacağınız evinizde olan her imkan burada da var. Açık hava da keyif yapmak isterseniz de kişiye özel bahçede salıncaklar, şömine ve mangal kullanıma hazır. Tesiste havuz ve çocuklar için oyun alanları da bulunuyor. Ayrıca bu tatilinizde evcil hayvanlarınız da size eşlik edebilir. E her şey hazır! Bir tek ne zaman geleceğinize karar vermeniz kaldı.

☎: 0531 307 6207

Birun Kümbet Dağ Evi, Giresun

Birun Kümbet Dağ Evi.

Son durağımız ise Giresun’un en seviyen yaylalarından Kümbet… Koca yaylaya yayılan Birun Kümbet Dağ Evi, size harika bir bungalov tatili imkanı sunuyor. Mahremiyetin önemsendiği bungalov evlerin arasında mesafe bulunuyor. Ailenizle, arkadaşlarınızla gelebileceğiniz bu tesis, doğanın içinde kayıp bir şehir gibi. Bungalovlarda konaklamanız için her şey mevcut. Yemek ise yine aynı bungalov tarzda inşa edilen büyük restoranında yeniyor. Yani siz yemek yapmayla uğraşmıyorsunuz. Karadeniz’in eşsiz lezzetlerini tadabileceğiniz restoran tasarımıyla da sizi kendine hayran bırakacak. Eğer az kişi ile gelecekseniz ya da bungalov ev tercih etmek istemezseniz, tesiste bungalov otel de bulunuyor. Tamamen ahşaptan yapılan oteldeki odanızda kendini mini bungalov evinizde hissedeceksiniz. Tüm tasarımın ahşaptan esinlenilen tesiste, yapma bir gölet ve çocuklar için doğada bir oyun alanı da bulunuyor. Ayrıca, otelde kapalı yüzme havuzu hizmeti de mevcut. Denizden yüzlerce metre yüksekteki bu yaylada harika bir bungalov tatili sizi bekliyor. Ancak havası biraz değişken, güneş tepede parlarken aniden sis bastırabilir, bilginize!

☎: 0454 386 6111

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu