GenelGÜNCEL HABERHaberlerRÖPORTAJ

Ahşaba sevdiğimizi söyletiyoruz

Tüm yaşam çalışma mekanlarına ait her türlü dolap, yüklük, vitrin, masa, sandalye, ahşap ve kapı olmak üzere, tüm mobilyaları müşterilerimizin özgün zevklerine ve isteklerine göre üretmekteyiz” dedi.

“Hayal etmek sizden özgün çözümler bizden” sloganıyla hareket ettiklerini ifade eden Ahmet Ali Gök, “Ev, konut, villa, yazlık, ofis, okul, dershane, kafe, pastane, banka, zincir marka, stant sergileri, inşaat, otel pansiyon, fabrika  vb. tüm yaşam çalışma mekanlarına ait her türlü dolap, yüklük, vitrin, masa, sandalye, ahşap ve kapı olmak üzere, tüm mobilyaları müşterilerimizin özgün zevklerine ve isteklerine göre üretmekteyiz” dedi.

Gök Mobilya’nın 1960 yılından beri ahşap ve mobilya sektörünün her kademesinde çalışmalar yaptıklarını, uygulamalar ve organizasyonlarda bulunduklarını kaydeden Ahmet Ali Gök, “Temelden yetiştik kelimesi bizim için kullanılacak en uygun terimdir. Ahirete irtihal etmiş değerli aile büyüğümüz Ahmet Gök tarafından kurulan ve Manavgat’ta bir ilk olan mobilya ve dekorasyon firmamız 3 nesildir kesintisiz bir çalışma hayatı içindedir. Gök Mobilya olarak tüm mekanlara ait mobilya, tasarım, dekorasyon, imalat ve montaj hizmetlerini kaliteli şekilde sunmaktayız Bilgisayarlı kesimden baskı kapakları sistemine kadar zengin üretim kapasitesine sahibiz. Ev, konut, villa, yazlık, ofis, okul, dershane, kafe, pastane, banka, zincir marka stant ve sergileri inşaat, otel pansiyon, fabrika  vb. tüm yaşam çalışma mekanlarına ait her türlü dolap, yüklük, vitrin, masa, sandalye, ahşap, kapı olmak üzere tüm mobilyaları müşterilerimizin özgün zevklerine ve isteklerine üretmekteyiz” dedi. Hizmet sloganlarının ve prensiplerinin “Hayal etmek ve hikayeleştirmek sizden, özgün çözümler bizden” olarak açıklayan Gök, “Klasik ve özgün tasarımlarımız gelişmiş iş süreçlerimiz le hayat buluyor. Projelerin mimari konseptine uygun mobilyalar üretiyoruz. Görsel ve renk açısından ortama farklılık kazandırıyoruz.

Çok amaçlı kullanılabilen ürünler üretiyoruz. Ürünlerimiz de doğa dostu geri dönüşümlü malzemeler kullanıyoruz. Her bir detay için AR-Ge ve inovatif yaklaşımlarla çözüm üretiyoruz. Müşterilerimizin isteklerini gerek kendi  gerekse dünyada isim yapmış çözüm ortaklarımızın ürünleriyle en uygun ve kabul edilebilir maliyetlerle  çözmeyi hedefliyoruz. Müşterilerimizin yaşam alanlarını hayal ederken sınır koymalarına izin vermiyoruz. Aksine sınırsız hayal gücüyle gerçeğin birleştiği tek adres Gök mobilya olarak hafızalarda yer alsın diye çaba sarf ediyoruz. Müşterilerimizin kalbini ve güvenini bir seferlik değil ömürlük kazanmayı en olmazsa olmaz kural olarak biliyoruz” diye konuştu.

 

 

TAM PROFESYONEL UYGULAMA VE UYGUN FİYAT

Pek çok tür iç yapının dekorasyonunun Gök Mobilya tarafından yapılabildiğini vurgulayan Gök, “ Ahşap mobilyalar ve diğer ahşap objeler iç dekorasyonun önemli unsurlarıdır. Ahşabın dizaynı var olan mevcut kullanım eşyalarınızla restorasyonu ve yenilenmesine ilişkin teknikler ve süreçler konusunda müşterilerimizi ekonomik ve uzun ömürlü bir netice alabilecekleri biçimde yönlendirmekteyiz. Mobilya sektöründe farklı alanlara ve mekanlara yönelik dekoratif çalışmalarımız olduğu gibi hazır projeleriniz doğrultusunda da hizmetlerimiz devam ediyor. Ahşap yapılar nihayetinde taş mekanlar gibi kalıcı değildir. Asıl olan ahşap yapı ve evlerin sürekli tamirat ve tadilat ile bakımdan geçirilerek ömürlerinin uzatılıp nesilden nesile aktarılmasıdır. Devam eden geçek ahşap yapılarımızın sağlıklı bakımı için beraber çalışmaya hazırız. Mobilya imalatlarında eskiye nazardan çok daha farklı malzemeler kullanılabiliyor. Bu malzemeler kalitelerine göre uzun ömürlü ya da kısa ömürlü kullanılabilmektedir. Ev tadilatında yine müşterilerimizin seçimine bağlı olarak malzeme kullanılmaktadır. Firmamız mobilya imalatı ve tadilat işlemlerinde tam profesyonel uygulamalarımız ile uygun fiyat ve şartlarımız ile hizmet vermektedir” ifadelerini kullandı.

 

 

 

“VİZYONUMUZ: FİRMAMIZI DAHA İLERİ TAŞIMAK”

Gök , sözlerini şöyle bitirdi: “Misyonumuz paydaşlarımız olan birey ve kurumlara kusursuz ve üstün hizmet sunma sürecinde, müşteri ve çalışanlarımızın hayat standartlarına katkıda bulunurken doğal ve sosyal çevre şartlarını göz ardı etmeden projelerimizi hayata geçirmek ve işletmektir. Yaşamınıza değer katacak organizasyonlarımız öncelikli olarak üstün yapı standartları ve hız kalitesi ön planda tutularak uzman ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Tüm projelerimiz kurumumuzun taahhüdü altında büyük bir dikkat ve titizlikle inşa edilerek müşterilerimize teslim edilmektedir. Bulunduğumuz her yatırımda, istikrarlı bir şekilde estetik olanı, sağlam olanı ve güvenilir olanı sunma prensibi ile hareket etmekteyiz ve sektöründe ayrıcalıklı bir yer edinerek firmamızı daha ileri taşımaktayız.”

 

BU BİR TANITICI HABERDİR

MİLLİ GAZETE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu