GenelGÜNCEL HABERHaberler

Kastamonu Entegre, 7 bin çalışanıyla ‘Doğadan Hayata Köprü’ kuruyor

Kastamonu Entegre, faaliyetlerinin odağında yer alan amacı, genel merkezinde düzenlediği lansmanla 6 kıtadaki 7 bin çalışanına duyurdu.

Ağaç bazlı panel sektöründe üretim yapan ve gerçekleştirdiği yatırımlarla alanında dünyanın beşinci büyük üreticisi konumuna gelen Kastamonu Entegre, 24 Mart Perşembe günü Altunizade’deki genel merkezinde gerçekleşen buluşmada amaç çalışmasına ilişkin detayları paylaştı.

Etkinlikte, şirketin kurumsal yönetim felsefesinin odağında yer alan “Doğadan Hayata Köprü” söylemi yönetim, pazarlama ve satış, insan kaynakları bağlamında ele alındı.

Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız’ın açılış konuşmasıyla başlayan buluşmada, Global Satış ve Pazarlama Direktörü Cahit Akyıldız ve Global İnsan Kaynakları Direktörü Selim Çelebi de amaç çalışmasını uzman gözüyle değerlendirerek kendi departmanlarındaki yenilikleri ve uygulamaları aktardılar.

“Amacımız doğanın güzelliklerini yaşam alanlarına taşımak”

Doğadan hayata köprü’ söyleminin Kastamonu Entegre’de emeği olan herkesin ortak sesi olduğunu belirten Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, paydaşlarla kurdukları güçlü ilişki ile sektörlerinde dünyaya örnek olduklarını söyledi. Belirledikleri rakamsal hedefe ulaştıklarını ve sektörde dünya beşincisi olduklarını belirten Yıldız, “Ama bir şirketin amacı dünyanın en büyüğü olmak olamaz. Bizim amacımız en iyi yönetilen şirketlerden biri olmak. Çünkü sürdürülebilir başarının temelinde insan var. Kastamonu Entegre, tesislerinde üç neslin bir arada çalıştığı bir kurum. Doğru insan kaynakları politikaları sayesinde başarımızı sürdürülebilir hale getirdik. Farkımız, tüm paydaşlarla doğru ilişkiyi kurabilmek. Bu anlamda sektörün en iyi örneği olduğumuzu düşünüyorum. Yurtdışına açılmamıza da bu farklılık neden oldu. Bugün dünyanın 6 ülkesinde 7 bin çalışanıyla büyük bir aileyiz. Türkiye’deki itibarımız neyse, yurtdışında da başarımızı aynı çizgide sürdürüyoruz.” diye konuştu.

 

Amaçlarının doğanın güzelliklerini yaşam alanlarına taşımak olduğunu kaydeden Yıldız, doğadan sıfır kaynak kullanarak doğaya sıfır atık bırakmayı hedeflediklerini, bu doğrultuda 10 yıl içinde tüm tesislerinin çatılarını güneş paneliyle kapladıklarını bildirdi.

Buluşmanın ilk oturumunda CEO Haluk Yıldız’a şef Ebru Baybara Demir ve mimar Nevzat Sayın eşlik etti ve doğadan ilhamla hayata geçirdikleri projeler üzerine sohbet ettiler.

“Taşıyıcısı olduğumuz kültürel bilginin peşinden gitmeyi amaç edindik”

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu