GenelGÜNCEL HABERHaberler

Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı İstanbul’daydı

Mobilyada Avrupa’nın en önemli buluşmasına İstanbul ev sahipliği yaptı. Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) koordinasyonunda düzenlenen ve alanında Avrupa’nın en büyük etkinliği olma özelliği taşıyan IIFF 2022 (İstanbul International Furniture Fair) İstanbul Mobilya Fuarı, 25-31 Ocak 2022 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde eş zamanlı gerçekleştirildi.
 
3 MİLYAR DOLARLIK İŞ BAĞLANTISI
 
İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul Mobilya Fuarı’nın, Avrupa’nın da en büyük mobilya fuarı olarak kayıtlara geçtiğini belirtti. Avdagiç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: “Türkiye’nin en büyük fuarı kapılarını açtı.
 
IIFF 2022 İstanbul Mobilya Fuarı, ilklerin fuarı oldu. 3 milyar dolarlık iş bağlantısı beklenen IIFF, İstanbul Fuar Merkezi’nde 100 bin ve Tüyap’ta 120 bin metrekare olmak üzere toplam 220 bin metrekare ile Türkiye’nin bugüne kadarki en büyük kombine fuarı oldu.
25 salonda 825’ten fazla katılımcı ve 3 bin markanın yer aldığı İstanbul Mobilya Fuarı, Avrupa’nın da en büyük mobilya fuarı olarak kayıtlara geçti. Bu yıl mobilyada Avrupa’nın en önemli buluşmasına İstanbul’un ev sahibi olmasından gurur duyduk. IIFF’i koordine eden MOSFED Başkanı Ahmet Güleç’i tebrik ediyorum. MOSFED’e üye 15 derneğe teşekkür ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu