AHŞAP PALETGenelHaberler

Ahşap Palet Üretimi İçin 8 Milyon Liralık Yatırımda Temel Atıldı

Havza Organize Sanayi Bölgesinde palet ve konteynır üretimi yapacak olan fabrika için temel çalışmaları tamamlandı.

Havza Organize Sanayi Bölgesinde palet ve konteynır üretimi yapacak olan fabrika için temel çalışmaları tamamlandı.

Üçler İnşaat tarafında Havza OSB ve bölgedeki fabrikaların palet ve bölgenin konteynır taleplerini karşılamak amacı ile kurulan fabrikada ilk etapta 30 kişi istihdam edilecek.

12 bin metrekare alan içerinde 3 bin metrekare üretim alanına sahip olan fabrika için temel atma çalışmaları tamamlandı. Fabrikanın Nisan ayında üretime çekmesi planlanıyor.

Üçler İnşaat’ın ortaklarından Havzalı İş İnsanı Yahya Şenkal 12 bin metrekarelik alanın 3 bin metrekaresinde ahşap palet ve konteynır üretimi yapacaklarını belirterek; “Burada 8 milyon liralık yatırım yapacağız. İnşallah kendi öz kaynaklarımız ile fabrikamızı kurup üretime ve istihdama destek vermeyi hedefliyoruz. İlk etapta 30 kişi istihdam edeceğiz. Bu sayı daha sonra 50 kişiye çıkacak.” Dedi.

Kendisinin de Havzalı olduğunu ve 30 yıl gurbette çalıştığını ifade eden Şenkal; “ 30 yıl Rize başta olmak üzere Karadeniz’in çeşitli yerlerinde gurbette kaldım. Gurbetin ne olduğunu biliyorum. Ben Havzalıyım ve memleketimi seviyorum. Allah bizlere buraya yatırım yapmayı nasip etti. Bunun için mutlu ve gururluyum. Tüm Havzalı yatırımcıları Havza, Havza Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapmaya davet ediyor ve bekliyorum.” Dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu