GenelGÜNCEL HABERHaberler

STIHL’den Resimli Sahte Ürün Uyarısı

Dikkat edin! Kelepir gibi görünen kopya ürünler sonunda çok daha pahalıya mal olabilir. Taklit ürünler kullanıcıya çok daha düşük performans ve eksik güvenlik özellikleri sunarlar. Üstelik çok daha kısa ömürlüdürler. Haberimizin sonundaki sahte ürün galerisine göz atmayı ihmal etmeyin!

Sahte STIHL markalı ürünler yalnızca ucuz fiyata satılmıyorlar. Ürünün gerçek olduğu algısını yaratmak amacı ile orijinal üründen sadece biraz daha uygun fiyata piyasaya çıkartılan taklitler de mevcut.

Sahte Ürün Tehlikesi

STIHL Ürünleri sahip olduğu birçok başka özelliğin yanında yıllardır sektörde kalite ve güvenlik standartlarını tek başına belirleyen ve çıtayı sürekli yukarıya taşıyan ürünlerdir. Sahte ürün satıcıları ise 92 yıllık STIHL isminin yarattığı kalite ve güven duygusundan faydalanarak son kullanıcıyı kandırmaktadırlar. Sahte ürünler çok kısa kullanım ömürlerinin yanı sıra, yedek parça noksanlığı nedeniyle tamir edilemezler. Üstelik en önemli güvenlik özellikleri de eksik veya bozuk olabilir. Örneğin, taklit bir STIHL motorlu testereye yaptığımız inceleme sonucunda en önemli güvenlik özelliklerinden otomatik zincir freni el siperinin bozuk olduğu tespit edilmiştir.

STIHL Motorlu Testereler taklitçilerin önemli odak noktalarından biri haline gelmiştir. Sahte ürünler genellikle ülkemize Çin’den gelmekte ve turuncu/açık gri renkleri ile görünüşte gerçek STIHL ürünlere oldukça benzemektedir. Ayrıca sahte “STIHL” yapıştırmaları veya model isimlerinin yazılı olduğu yapıştırmalar kullanılarak ürünler gerçeğe daha da yakın hale getirilmektedir. Bu motorlu testerelerin Orijinal STIHL Motorlu Testereler ile hiçbir bağı bulunmaz!

Kendinizi Nasıl Koruyabilirsiniz?

Araba bagajlarında, bit pazarlarında, sokak satıcılarında satılan STIHL ürünler kesinlikle sahtedir. İnternet üzerinden satışı yapılan STIHL ürünler için de aynı durum geçerlidir. Orijinalliği SADAL garantisi altında olan STIHL ürünleri yalnızca Yetkili SADAL Bayileri ve “S-line Online Sipariş Hattı” üzerinden satılmaktadır. S-line üzerinden verilen siparişler son kullanıcının adresine gönderilmez, sipariş edilen ürün, sipariş sırasında müşterinin seçtiği Yetkili Bayiden teslim alınır.

Size en yakın Yetkili SADAL Bayisini görüntülemek için buraya tıklayınız.

“S-line” Online Sipariş Hattını ziyaret etmek için buraya tıklayınız.

Not: Eğer satın almakta olduğunuz ürünün sahte olabileceğini düşünüyorsanız lütfen info@sadal.com.tr adresine e-posta ile görüşlerinizi ve ürün fotoğraflarını gönderiniz. Merkez ofisimizden yetkili kişiler size geri dönüş sağlayacaktır.

SAHTE ÜRÜN GALERİSİ – Bu ürünlere kanmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu