AHŞAP PALETGenelHaberler

Ahşap kasaları sakın çöpe atmayın! Ev dekorasyonunun vazgeçilmezi olacaklar..

Kasalar, evinizin her bir köşesinde onlarca farklı amaçla kullanılabilirler. Doğal haliyle dahi oldukça retro bir görünüm sunan kasalar, birbirinden farklı dokunuşlarla bambaşka ürünlere dönüştürülebilir. Siz de evinizde uygun fiyatlı geri dönüşüm faaliyetleri yapmak istiyorsanız ahşap kasalarla yapabileceğiniz bu modelleri çok seveceksiniz.

AHŞAP KASADAN AHŞAP SEHPAYA

Ahşap kasalarınızı hem ev hem de bahçe dekorasyonu için sehpa olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Bahçe tasarımı için düzenlenecek ahşap kasalar, doğal renkleriyle çok daha otantik bir görünüm sergileyebilir. Ev içi tasarımı için kullanacaksanız güzel bir zımpara gerekir. Zımparanın ardından kasanızı uygun bir renge boyayarak verniklediğinizde uzun süre kullanabileceğiniz harika bir sehpaya sahip olursunuz. Yalnız, verniği asla unutmamalısınız. Aksi takdirde çay ve kahve lekelerini sehpanızın üzerinden çıkarmak bir işkenceye dönüşebilir.

EŞSİZ MİNİK SEPETLER

Dostlarınızı davet ettiğiniz bir baby shower partisinde veya açık alanda yapacağınız bir piknikte, ahşap kasalarla harika sunumlar yaratabilirsiniz. Güzelce zımparaladığınız minik bir ahşap kasayı, isterseniz boyayabilir isterseniz de doğal haliyle bırakabilirsiniz. Kasa içine uygun bir lastikli kumaş parçası yerleştirerek kasanızı ekmek sepeti, sunumluk ya da anahtarlığa dönüştürebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu