GenelHaberlerRÖPORTAJ

55 Yıllık Tecrübe; Mazıoğlu Orman Ürünleri

Bugün haber sayfalarımıza Denizli ilimizin ağaç sektöründeki önemli isimlerinden Mazıoğlu orman ürünleri firmasını taşıdık.

Mazıoğlu Orman Ürünleri, orman endüstrisi sektöründe yarım asrı aşkın bir tecrübeye sahip. Tomruktan kereste işleme ve meyve-sebze kasası üretimi ile başlayan serüven bugün yapısal ahşap, masif panel üretimi, makaslı ahşap çatı imalatı,  dış cephe kaplama lambri, dış cephe zemin kaplama deck, tamamı emprenyeli ahşaptan anahtar teslim ev imalatı ve masif ahşap dekorasyon ürünleri gibi birçok alanda hizmet vermekte.

MAZIOĞLU ORMAN ÖZETİ;

Amatör ruhla günümüz teknolojisini birleştirip en iyi Kaliteyi en uygun koşullarda sunmayı amaçlıyoruz.Fabrika sahamız, 6000m2 kapalı, 2000m2 açık alandan oluşmaktadır. Showroom ve yönetim ofislerimiz fabrikamızla aynı saha içinde bulunmaktadır. Makine parkurumuzda 1 adet 40m3 lük, 1 adet 60m3 lük tam otomatik kurutma fırını, emprenye kazanı, 16 ve 8m uzunluğunda olmak üzere iki adet 30x90cm ye kadar lamine kolon kiriş üretebildiğimiz Lamine Ahşap (Glue-Lam) presimiz, iki adet profil makinemiz, 1 adet 100lük, 1 adet 80lik kesim makinemiz, iki adet yatar testeremiz, boy ekleme makinemiz, iki adet planyamız, iki adet 60cm lik kalınlık makinemiz, 1 adet kalibre makinemiz ve 2 adet forkliftimiz bulunmaktadır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu