GenelGÜNCEL HABERHaberler

TAMDER, 03-06 ARALIK TARİHLERİNDE MOSKOVA WOODEX FUARINA 8 ÜYESİ İLE ÇIKARTMA YAPACAK

Kuruluşundan bu yana sadece bir yıl geçmesine karşın adını ve etkisini sadece Türkiye’de değil, dünya pazarlarında da duyuran Tüm Ağaç İşleme Makinecileri Derneği TAMDER, uluslararası pazarlardaki etkinliklerine kesintisiz bir biçimde devam ediyor.

Bu yıl TAMDER üyesi katılımcılar aracılığıyla sektörümüzün ve derneğimizin temsil edildiği LIGNA Hannover, AWFS Las Vegas, DREMA Polonya gibi fuarlardan sonra kitlesel olarak temsil edileceğimiz Tüyap WOODTECH fuarı ve ardından WOODEX Moskova Fuarı gelecek.

03 – 06 Aralık 2019 tarihleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da ITE Group PLC tarafından Crocus Expo Center’da düzenlenecek olan ve Türkiye’den 10 firmanın katılacağı WOODEX 16. Uluslararası Ağaç İşleme Makinaları, Ekipmanları ve Mobilya Yan Sanayi Ürünleri Fuarına TAMDER, üyesi olan 7 firma ile damgasını vuracak.

İki yılda bir düzenlenen ve bu yıl kapılarını 16. kez açacak olan WOODEX, Türk firmaları açısından da oldukça önemli bir fuar. 40 ülkeden yaklaşık 10.000 kişinin ziyaret etmesi beklenen WOODEX 2019 etkinliğinde, TAMDER de kendi standı ile katılacak ve Türk ağaç işleme makine sektörü firmalarının geldiği noktanın uluslararası sektör profesyonellerine tanıtımını da sağlayacaktır.

Fuara ilişkin daha ayrıntılı bilgi almak için
ZEDEXPO Uluslararası Danışmanlık Tan. Org. Ltd. Şti. ile temasa geçebilirsiniz.

Adres: İstasyon Mh. Yarımburgaz Cad. No: 31 Kat:9 D:72 Halkalı, Küçükçekmece / İSTANBUL
Tel0212 830 12 95 Mail: zafer@zedexpo.com   Web:   www.zedexpo.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu