GenelHaberler

OGM 5000 Personel Alımı İlan Süreci İçin Sona Gelindi!

Orman Genel Müdürlüğü OGM 2019 yılı 5000 personel alımı için ilan sürecine ramak kaldı. Bakan Pakdemirli’nin KPSS ile olacak açıklamasına rağmen OGM mülakatı işaret etmişti. Sağlık Bakanı gibi Bakan Pakdemirli de KPSS ile olacağını tekrar dile getirmeli.

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde Orman Genel Müdürlüğü OGM için 5000 personel alımı için müjdenin verilmesinin ardından KPSS adayları bir an önce ilan sürecine girilmesini bekliyor. Bilindiği üzere Bakan Pakdemirli OGM personel alımlarının KPSS ile olacağını canlı yayında söylemişti. Fakat daha sonra OGM sadece memur ve şoför alımı kontenjanları için KPSS puan üstünlüğüne dair duyuru yayımlamıştı.

O günden beri KPSS adayları Bakanın gerekli açıklamayı tekrarlayarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın personel alımlarının KPSS ile yapılacağını açıkladığı gibi bir açıklamanın yapılmasını bekliyoruz. Çünkü Sağlık Bakanlığı personel alımlarında değişiklik yapılarak mülakat getirilmişti, fakat özellikle sosyal medyadaki baskı sonucu KPSS ile yapılacağı açıklanmıştı. Aynı şekilde OGM 5000 personel alımı için de aynı açıklamayı bekliyoruz.

OGM 5000 PERSONEL ALIMI SÜRECİNDE SONA GELİNDİ

Toç Bir-Sen Genel Başkan V. Sabri Kızılkaya’nın Sosyal Medyadaki açıklaması

#OGM’de: Rotasyon, isteğe bağlı atama ve yeni personel alımı konularında sürecin başlayabilmesi için; #OGM Yeni Personel alımına ilişkin; Cumhurbaşkanlığında imzada olan yeni personel ATAMA OLUR”una mütakip sürecin başlamasını bekliyoruz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu