GÜNCEL HABERHaberler

Türkiye Ormancılık Sektörü Buluşması (TORSEB) Etkinlikleri Başladı

​12-16 Haziran 2019 tarihinde Orman Genel Müdürlüğü Söğütözü yerleşkesinde gerçekleştirilecek Ormancılık Sektörü (TORSEB) buluşmasına Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, Bakan Yardımcıları, Milletvekilleri, Genel Müdürümüz Bekir Karacabey, Bakanlığımıza bağlı kuruluşların Genel Müdürleri, Bürokratlar, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Ormancılık Sektörünün temsilcileri, kurum personelimiz ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Orman Genel Müdürümüz konuşmasında; “Bu yıl Genel Müdürlüğümüzün kuruluşunun 180. Yılı Bizlerde bu anlamlı seneyi Orman Teşkilatına yakışan çeşitli etkinliklerle değerlendiriyoruz. TORSEB te bu etkinliklerden biri. Bu etkinliklerle vatandaşlarımızın orman sevgisi ve bilincini en üst seviyelere taşımaya gayret ediyoruz.”dedi.

Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli konuşmasında; “Orman Genel Müdürlüğümüzce düzenlenen Türkiye Ormancılık Sektörü Buluşması’nda, sektörümüzün değerli temsilcileriyle bir aradayız. Ormanlarımız ve ormancılık sektörümüzün geliştirilmesi için ortak akılla çalışıyoruz. Ormancılık sektörümüzle gerçekleştirdiğimiz bu buluşmayı; Sektörün ekonomik ve sosyal kapasitesinin arttırılması Ticari bir ivmeyle dinamizm kazanması taleplerin alınması, sorunların tespit edilmesi ve birlikte çözümler üretilmesi için değerli buluyoruz.”dedi.

TORSEB etkinlikleri 12-16 Haziran 2019 tarihleri arasında OGM Söğütözü yerleşkesinde gerçekleşecektir. Etkinlik 16 haziran Pazar günü 19.00 da gerçekleştirilecek Murat Kekilli konseri ile son bulacaktır.

Kaynak : OGM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu